Liliom (elegancia, odaadás, erő)

maya-one-1
maya-one-2
maya-one-4
maya-one-5

A ruha jellemzői

Enyhén „A” vonalú, maxi selyemruha húzott ujjal és csipkebetétes selyemszalag megkötővel. Alkalomra, fellépésre vagy esküvőre menyasszonyi ruhaként ajánlom.

Módosítási lehetőségek

A ruhát tovább is gondolhatod! Más, hozzád illő színben, más anyagból is elkészítem neked. Selyemszalaggal megegyező csipkebetétes fejdísszel, egyedi fátyollal, egyedi csipke vagy tüll alsószoknyával.

Hogyan lehet a Tiéd ez a ruha?

A ruhát méreteid és egyéb adottságaid alapján személyre szabottan neked készítem el. Kétféle lehetőséget ajánlok, hogy az elképzeléseidet egyeztessük és a szükséges méreteidet levegyem.  

Ha elfoglalt vagy, külföldön tartózkodsz, esetleg egyszerűen csak egy számodra ismerős környezetben szeretnéd ezt megtenni, akkor a VIRTUÁLIS PRÓBAFÜLKÉT ajánlom, melynek alkalmával videotelefonálás keretében egyeztetünk mindent, ami a ruha elkészítéséhez szükséges.

Ha a fővárosban élsz vagy gyakran megfordulsz Budapesten, akkor a SZEMÉLYES MÉRETVÉTEL-t ajánlom, melynek során személyesen találkozunk és átbeszéljük az elképzeléseid, majd leveszem a hozzá szükséges méreteid.

Bármelyiket is választod, előre köszönöm, hogy az alábbi űrlapot kitöltöd és elküldöd nekem! Ezt követően 2 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot.

probababa-maya-kinyik-333

Szeretnél a fenti ruhából magadnak?
Kérj ingyenes visszahívást vagy emailes kapcsolatfelvételt tőlem, ahol első lépésben megbeszéljük az elképzelésedet.

Hogyan szólíthatlak?
Milyen emailre küldhetem a válaszomat?
Milyen telefonszámon hívhatlak vissza?