Jácint szett (játékosság)

maya-four-1
maya-four-2
maya-four-3

A ruha jellemzői

Átlapolt, virágmintás, gyöngyház fehér szatén blúz. Megkötővel készítem neked, így mellényként is viselheted. Svédzsebes, oldalt rejtett cipzáras, hamvas aranyréz színű, pamutvászon rövid sort.

Módosítási lehetőségek

A ruhát tovább is gondolhatod! Más, hozzád illő színben, más anyagból, illetve hosszabb szárral is elkészítem neked.

Hogyan lehet a Tiéd ez a ruha?

A ruhát méreteid és egyéb adottságaid alapján személyre szabottan neked készítem el. Kétféle lehetőséget ajánlok, hogy az elképzeléseidet egyeztessük és a szükséges méreteidet levegyem.  

Ha elfoglalt vagy, külföldön tartózkodsz, esetleg egyszerűen csak egy számodra ismerős környezetben szeretnéd ezt megtenni, akkor a VIRTUÁLIS PRÓBAFÜLKÉT ajánlom, melynek alkalmával videotelefonálás keretében egyeztetünk mindent, ami a ruha elkészítéséhez szükséges.

Ha a fővárosban élsz vagy gyakran megfordulsz Budapesten, akkor a SZEMÉLYES MÉRETVÉTEL-t ajánlom, melynek során személyesen találkozunk és átbeszéljük az elképzeléseid, majd leveszem a hozzá szükséges méreteid.

Bármelyiket is választod, előre köszönöm, hogy az alábbi űrlapot kitöltöd és elküldöd nekem! Ezt követően 2 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot.

probababa-maya-kinyik-333

Szeretnél a fenti ruhából magadnak?
Kérj ingyenes visszahívást vagy emailes kapcsolatfelvételt tőlem, ahol első lépésben megbeszéljük az elképzelésedet.

Hogyan szólíthatlak?
Milyen emailre küldhetem a válaszomat?
Milyen telefonszámon hívhatlak vissza?